کالباس قارچ ومرغ 60 درصد میکائیلیان
0.0
0 دیدگاه
یک رول کالباس قارچ ومرغ 60 درصد 7کیلوگرم
ترکیبات کالباس مرغ وقارچ:
گوشت مرغ 60%،قارچ ،روغن نباتی مایع (تغییر یافته ژنتیکی)،هویج،فلفل دلمه ،نمک تصفیه شده،لاکتات سدیم،پودر تخم مرغ ،شیر خشک، ادویه کازئینات سدیم،فسفات سدیم،استابیلایزر،نیتریت سدیم،اسید اسکوربیک، طعم دهنده طبیعی آب ویخ
این محصول باید در یخچال ودر دمای 4-1 درجه سلسیوس نگهدار شود وتا 45 روز پس از تولید قابل استفاده است
مشخصات | |
وزن | 7 |
درصد گوشت | 60 درصد |
انرژی | 111 کیلو کالری |
قند | |
چربی | 8/62 گرم |
نمک | 1/17 گرم |
اسید چرب ترانس | 0/25 گرم |